Breaking news

Antena 1 începe casting-ul pentru sezonul doi al show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”

Antena 1 anunță debutul casting-ului pentru sezonul doi al show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” ce se va difuza în 2015. Deși prima ediție nu s-a încheiat și încă este difuzată pe post, producătorii au turat motoarele pentru noua serie de concurenți care vor să devină maeștri în bucătărie.

casting iadul bucatarilorAntena 1 dă startul înscrierilor pentru un nou sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” desfășurat și difuzat în anul 2015.

„La televizor pare simplu. Dar pentru a fi un bucătar bun într-un restaurant de top e nevoie de talent, pasiune, creativitate, calități de lider, lucru în echipă și rezistență la presiune. Cine crede că poate rezista în spatele ușilor închise ale unui restaurant, cine crede că poate supraviețui muncii într-un restaurant à la carte și cine vrea să câștige marele premiu și să își schimbe astfel viața este așteptat să se înscrie la castingul pentru cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”. Înscrierile pentru un nou sezon al celui mai dur și picant reality show se pot face pe site-ul casting.a1.ro sau la numărul de telefon 021-20.30.342”, se arată în comunicatul de presă al Antena 1, remis exclusivNEWS.ro.

Preselecțiile vor avea loc pe 15 noiembrie la Iași, pe 22 noiembrie la Cluj, pe 29 noiembrie la Timișoara, pe 6 decembrie la Chișinău și pe 13 decembrie la București.

Primul sezon  “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a debutat pe 22 și 23 septembrie, de la ora 20.30 la Antena 1. La startul competiției s-au aliniat 20 de concurenți care luptă pentru premiul de 80.000 de euro.

Doar unul din cei 20 de concurenți pun mâna pe potul cel mare, dar doar dacă reușesc să îi convingă pe cei trei jurați, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, care sunt pregătiți să dezlănțuie flăcările celei mai aprige întreceri culinare. Cei 20 de concurenți vor fi supravegheați și de cele două ajutoare ale juraților, sous-chefii Alex Petricean (DArtagnan) și Mimi Nicolae.

>