Breaking news

Antena 1 îl ridică în slăvi pe Alex Mațaev spunând că e bărbatul ideal

loading...

Antena 1 a demarat campania de PR la adresa lui Alex Mațaev, demonstrând faptul că moldoveanul este unul dintre favoriții producătorilor X Factor, și că are mari șansă să fie scos câștigător.

alex mataev - x factorAlex Mațaev pare să fi vrăjit întreaga echipă X Factor, nu doar pe jurata Delia. Semn că se vor face jocurile pentru ca moldoveanul să ajungă cel puțin în finala X Factor România.

Cântă dumnezeieşte, are un look de zile mari, atitudine de rocker, adoră să călătorească, este pasionat de maşini, dar nu se dă în lături nici de la treburile casnice. Alex Maţaev, finalist X Factor în categoria Deliei poate trece cu uşurinţă drept bărbatul ideal pentru orice femeie”, precizează PR-ul X Factor despre moldoveanul Mațaev.

După care, PR-ul Antena 1 continuă să îl pună pe Alex Mațaev într-o lumină excelentă, precizând că a frecat mocheta din casa X Factor alături de alt coleg, dar fără a preciza și numele acestuia. Nu de alta, dar poate că îl eclipsa pe moldovean.

De când pregătirile pentu prima gală live, difuzată duminica aceasta, de la ora 20:00, la Antena 1 au intrat în linie dreaptă, Alex, alături de ceilalţi finalişti ai super show-ului s-a instalat în casa X Factor. Chiar dacă programul lor nu e deloc unul lejer, având în fiecare zi ore de canto şi multe repetiţii, concurenţii îşi fac timp şi pentru treburile casnice. Astfel că Alex a fost surprins de curând curăţând mocheta din casă, alături de un alt concurent al super show-ului”, se mai precizează în comunicatul de presă al Antenelor.

Însă realitatea nu este chiar așa de grozavă. Alex Mațaev a câștigat în 2012 concursul ”Fabrica de staruri” realizat de TVR împreună cu o televiziune din Republica Moldova. După concurs, Mațaev a dispărut din peisaj și pentru că nu a reușit să își facă intrarea în muzica din România, s-a gândit să își încerce norocul la X Factor.

Un proverb spune că ”La pomul lăudat să nu te duci cu sacul”, căci s-ar putea să pleci cu el gol.

Pe 24 noiembrie, în direct la Antena 1 va începe prima Gală Live X Factor. Cei 15 concurenți se bat pentru un premiu de doar 120.000 de euro, cu 80.000 de euro mai mic față de edițiile din 2011 și 2012.

loading...