Breaking news

Antena 1 explică de ce i-a pus bețe-n roate lui Bendeac la Pro TV

Mihai Bendeac a acuzat ”apostolii plimbăreți” de la Cotroceni că se opun contractului acestuia cu Pro TV pentru emisiunea Românii au talent. În replică la aceste acuzații, Antena 1 spune că actorul nu poate să colaboreze cu altă televiziune întrucât se află încă sub contract cu ei.

mihai bendeac - antena 1 - pro tvMihai Bendeac a scris pe pagina sa de facebook, că se ajunsese până în faza ședințelor foto cu membrii juriului: Andra, Andi Moisescu și Cabral. Și că totul a picat ”din cauza apostolilor plimbăreți”.

Domnule Victor Ponta, Vă Mulțumesc pentru faptul că vă interesează subiectul libertății de expresie. Vă anunț cu respect ca eu și familia mea suntem terorizați de un an de zile de către apostolii “plimbăreți”. După cum puteți observa din seria de 3 imagini, în Antene, satira politică e permisă doar când convine, domnul Toni Grecu fiind mai “maleabil”… Iar publicului meu îi transmit că, într-adevăr, vara aceasta am negociat cu producătorii show-ului “Romanii au Talent”, cei de la Prima TV având noblețea de a-mi permite să fac asta considerând că merit să fac parte din acest juriu. (Mulțumesc, domnule Burci). S-a ajuns chiar până în faza în care am realizat și ședința foto alături de Andra, Andi și Cabral. (Cărora nu am cuvinte să le mulțumesc pentru felul în care m-au primit). Însă, apostolii “plimbăreți”, au trimis notificări postului Pro TV până în punctul în care oamenii s-au speriat și proiectul a căzut. Asta-i condiția artistului cu onoare în România dumneavoastră, domnule prim-ministru. Vă mulțumesc pentru înțelegere„, a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

 În replică la cele declarate de Mihai Bendeac, Antena 1 a remis exclusivNEWS.ro un comunicat oficial în care explică lucrurile: Antena 1 își respectă obligațiile contractuale față de vedete și colaboratori. Mihai Bendeac a încălcat în mod repetat clauzele contractului semnat în prealabil cu Antena 1, contract aflat încă în vigoare, motiv pentru care se confruntă cu repercusiunile legale firești într-un astfel de caz.

>