Breaking news

Antena 1 deschide Fabrica de Jucării a lui Moș Crăciun

Filme care au stârnit emoția a milioane de oameni de pe întreg mapamondul, emisiuni speciale, gale strălucitoare, zeci de vedete, zâmbete, povești emoționante, muzică și o atmosferă caldă, de familie, se regăsesc toate în oferta de Crăciun a Antenei 1.

În dimineața de Moș Ajun, Răzvan și Dani vin cu o ediție specială a celui mai iubit matinal din România. La Neatza vedetele Antenei 1 vor deschide Fabrica de Jucării a lui Moș Crăciun.

O ediție specială în care toate personajele de poveste prind viață: Răzvan va fi Geppetto, Dani va interpreta rolul lui Pinocchio, personajele din “Alba ca zăpada și cei sapte pitici” vor fi interpretate de membrii trupei Mandinga iar Dj Rino va fi “Motanul Încălțat”.

Năzdrăvăniile puse minuţios la cale de Răzvan, Dani, Roxana, Vlădutz,  Puberu, Aurică, dar şi ceilalţi membrii ai echipei Neatza nu se opresc aici, cei mai veseli matinali încântându-şi telespectatorii cu momente din cele mai haioase şi invitaţi pe măsură.

Elena Gheorghe, Alex Velea, Anda Adam sunt doar câțiva din cei care nu vor rata întâlnirea cu telespectatorii Antena 1 pe 24 decembrie, de la ora 8:00.

>