Breaking news

Antena 1 are program special de Ziua Națională a României

Cu ocazia Zilei Nationale Antena 1 lansează tuturor românilor provocarea de a demonstra că “Romania e la modă”. Campania desfășurată la nivelul mediului on-line are ca scop promovarea valorilor și a caracteristicilor românești recunoscute și apreciate în lumea întreagă.

antena 1 - te cunosc de undevaFără doar și poate motivele tradiționale, costumele populare reinterpretate de altfel de cele mai mari case de modă sau iile românești sunt obiecte care demonstrează că “România e la modă” indiferent de schimbările și evoluția modei. Albastrul de Voroneț, Coloana Infinitului sau Maramureșul istoric sunt de asemena o dovadă a faptului că “Romania e la modă”, fiind locuri, opere spectaculoase ce atrag turiști din întreaga lume.

De Ziua Natională, Antena 1  îi invită pe internauți să construiască  fotografie cu fotografie România mereu la modă, România frumoasă si iubită pentru valorile ei. Tot ceea ce trebuie să facă este să încarce pe rețelele de socializare o fotografie reprezentativă (un port popular, o ie, un loc special din Romania) alături de haștagul #romaniaelamoda. Postările lor vor putea fi urmărite pe pagina romaniaelamoda.a1.ro. Cele mai apreciate fotografii vor fi integrate într-un promo-special, o descriere a unei Românii văzute din cel mai frumos punct de vedere.

Pe 1 Decembrie, la Antena 1 debutează o nouă campanie marca „Neatza cu Răzvan şi Dani”:  Implictisibilii. Super eroii dimineţilor haioase, Răzvan şi Dani, sunt nerăbdători să intre în acţiune şi dau startul campaniei „Implictisibilii”. Cei care sunt înnebuniţi după Superman, Batman sau Spiderman pot scrie scenariul propriului film animat sub formă de text sau bandă desenată, iar prezentatorii matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani” îl vor produce.

Concursul se desfăşoară între 1 decembrie şi 2 februarie, perioadă în care toate poveştile vor fi votate şi prezentate în cadrul matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Scenariul câştigător va fi produs integral în cel mai implictisibil promo. Telespectatorii care vor dori să preia comanda primei misiuni pot înscrie idee pe  http://neatza.a1.ro/implictisibilii.

Acces direct va avea o ediție specială și tot speciale vor fi și poveștile românilor de la edițiile Observator care vor demonstra mai mult ca oricând că România e la modă.

Pentru Ziua României, “Te cunosc de undeva!” a pregătit o ediție specială, luni, 1 Decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.O mega petrecer aplaudat din plin și jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Lora va face show imitându-l pe J. Balvin, artistul columbian pe care îl cunoaște personal șiîn deschiderea concertului căruia a și cântat, iar Anda Adam îi va scoate pe toți la joc, transformată fiind într-un oltean foarte popular, Constantin Enceanu. Jorge va fi un canadian “frumușel, dar cam șleampăt”, NasriAtweh, de la trupa Magic!, iarCRBLse transformă într-un doctor în muzică și dans, Dr.Alban.

Rona Hartner va trebui să fie “sexy la chip și copilăroasă la corp”precum Andreea Bălan, pe care va trebui să o imite. Impresionată de prestația artistică a Ronei, Andreea vine pescenă alături de ea, ca să danseze împreună pe ritmurile piesei “Moșule, ce tânăr ești!”.La rândul ei, Rona Hartner va fi imitată de…Florin Ristei, care va încerca să redea inclusiv “privirea de vulpe șireată a Ronei”.

După ce l-a chinuit trei sezoane cu tot felul de personaje greu de interpretat, de data aceasta ruleta îl răsplătește pe Pepe cu un personaj pe placul său: Alejandro Sanz. Cu această ocazie, Pepe va cânta melodia vieții sale, “Corazon Partio”. Nu în ultimul rând, Maria Buză se va transforma în frumoasa Belinda Carlisle, ca să interpreteze piesa “La Luna”. Pentru că în aceazi Maria nici nu putea vorbi, din cauza unei răceli puternice, a fost nevoie de ajutorul celor de la Ambulanță, care i-au făcut injecții, pentru ca să poată urca pe scenă.

Și tot luni, în ediția specială de 1 decembrie a transforming show-ului “Tecunosc de undeva!”,Chef Florin Dumitrescu, Chef SorinBontea și Chef Cătălin Scărlătescu vor ieși pentru o seară din “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” ca să se transforme în Robbie Williams, Dean Martin și Frank Sinatra.

“Frank Sinatra, Robbie Williams și Dean Martin, toți trei pe aceeași scenă, cu glasurile noastre. Cred că am spus tot ca să vă fac să zâmbiți și să vă uitați la ediția”Te cunosc de undeva!” din 1 Decembrie. N-am avut emoții, mie îmi place mult să cânt și cred că dacă nu aș fi ales cariera de bucătar, cu siguranță mi-ar fi plăcut să fiu cântăreț”, a spus SorinBontea.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla luni, 1 Decembrie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”