Breaking news

Antena 1 a cumpărat celebrul format tv ”I Can Do That”

Antena 1 va realiza în primăvara lui 2015, o nouă emisiune, după un format internațional, numit ”I Can Do That”.

I Can Do ThatPrimăvara lui 2015 aduce la Antena 1 un format TV cu totul și cu totul spectaculos. ”I Can Do That” va provoca în fiecare săptămână vedetele intrate în concurs să se întreacă în numere artistice unice, care taie răsuflarea.

Aceștia pot fi campioni la muzică, sport sau televiziune, dar cu siguranță participarea în acest show îi va provoca să facă ce n-au visat vreodată.

Fiecare vedetă care va concura în noul show de la Antena 1 își va alege un un număr spectaculos, se va antrena timp de o săptămână și va demonstra în fața unui juriu că poate face asta!

Săptămână de săptămână vedetele își vor pune la bătaie noi și noi talente și vor încerca sa facă lucruri pe care nu le-au mai făcut niciodată: de la dans, acrobații, mers prin foc sau jonglerii spectaculoase, salt cu parașuta sau spectacole de musical.

Formatul achiziționat de la Armoza le va aduce telespectatorilor vedete în ipostaze cu totul și cu totul nemaivăzute în încercarea de a stăpâni cât mai bine un talent nou în fiecare săptămână.

”I Can Do That” este un cunoscut format internațional de prime-time, care se bucură de success în țări precum Italia, Brazilia, Spania, China, Portugalia sau Peru și care aduce vedetele în ipostaze nemaiîncercate până acum.

Sportivi celebri iau lecții de canto, vedete de televiziune fac bunjee jumping, actori cunoscuți pun în scenă numere artistice uluitoare, cântăreți faimoși se apucă de dans.

Toate numerele prezentate în cadrul show-ului au o miză caritabila pentru că în fiecare ediție vedetele din concurs evoluează pe scenă pentru a susține diverse cazuri sociale.