Breaking news

Anonymous amenință că va publica pe internet informații secrete despre Ungureanu

Hakerii s-au supărat rău pe noul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu și au promis că vor publica pe internet în această noapte informații secrete despre acesta dar și despre angajații SRI.

Printr-un mesaj postat pe internet şi semnat AnonOpsRomania, hakerii precizează că la ora 00:00 vor fi publicate, printre altele, conturi bancare, tranzacţii secrete şi alte informaţii legate de noul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu.

Astăzi, la miezul nopţii, noi cei de la AnonOpsRomania, vom publica informaţii legate de serviciilor de informaţii din această ţară: numere de telefon, contacte, cam tot ce ne-a căzut pe mână. E un protest legat de noul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, care a fost şeful SIE. Îi vom acorda lui MRU o atenţie deosebită: conturi bancare, numere de telefon, tranzacţii secrete şi modurile în care s-a implicat în trecut în politică”, se anunţă în mesajul postat pe internet.

Hakerii spus că nu se vor opri aici și că vor arăta lumii tot ceea ce premeirul securist a vrut să acopere cu cei din serviciile secrete.

Nu ne vom opri aici şi vom arăta ceea ce el a încercat să acopere împreună cu adevăratele creiere ale serviciilor de securitate. Cum România s-a dus la vale în ultimii 20 de ani, în ceea ce priveşte sistemul bancar, privatizat integral în prezent, şi ce rol a jucat Israelul în toată povestea asta. Nu contează cât de multă zăpadă vor aşeza peste muşamalizările lor, noi o vom îndepărta pentru a ajunge la adevăr”, scriu hackerii români, care şi-au intitulat operaţiunea SnowMelt.