Breaking news

Annes pășește în noul an cu un ten de divă

Înainte de Revelion, Annes și-a lăsat tenul pe mâinile specialistului în estetică. Cântăreața a apelat la o tehnică de ultimă generație pentru un ten de 5 stele!

annesAnnes este una dintre artistele care acordă foarte mare importanță aspectului exterior și fiecare apariție a sa este de remarcat.

Nu doar vestimentației acordă importanță, ci și îngrijirii sale, așa că Annes este la curent cu tot ce înseamnă tratamente estetice.

De ceva timp, solista a apelat la mezoterapia virtuală MesoSonix, o procedură ce aduce îmbinarea a nu mai puțin de patru terapii spectaculoase pentru tratamente cu maxim de eficiență, și care se poate efectua atât facial cât și corporal.

Mă pregătesc pentru concertele pe care le voi avea în aer liber de Revelion. Având în vedere că voi cânta în frig, trebuie să-mi hidratez tenul și să am grijă de el. Merg la Sorina Bratu odată pe lună pentru această terapie”, ne-a spus Annes.

Specialistul în mezoterapie, Sorina Bratu spune că: Pentru această terapie se folosesc coctailuri cosmetic cu varii rezultate: la nivel corporal sunt dedicate atenuării celulitei, creșterii tonusului pielii, diminuarea telangiectaziilor, în timp ce la nivel facial sunt concepute pentru a recontura ovalul facial, atenua ridurile, au efect de lifting facial, redarea luminozității și fermității, diminuarea petelor de pigment și cu peroze.

Cu un ten impecabil, de divă, Annes va face furori în noaptea de Revelion, pășind cu încredere în noul an.

>