Breaking news

Annes lansează de sărbători, primul single realizat în colaborare cu Adi Sînă – Râde inima – VIDEO

De Sărbători, lui Annes îi “Rade inima” , de bucurie că a bifat prima colaborare cu Adi Sână, fost membru al trupei Akcent, care mai nou s-a apucat de compus piese.

annes - rade inimaÎn luna cadourilor, o lună cu încărcătură emoţională specială, Annes le-a pregătit fanilor un dar muzical sensibil şi optimist – cel mai recent single al sau, “Râde inima”.

Piesă, care prezintă iubirea împlinită are un mesaj optimist şi un ritm de sărbătoare. Vocea caldă, cu inflexiuni surprinzătoare şi tonuri bogate a artistei îi da cântecului strălucire şi autenticitate.

Cred în dragostea adevărată, cu toate « uraganele » şi « furtunile » ei, o trăiesc şi îmi doresc că iubirea să îi atingă pe toţi cei ce ascultă această piesă sensibilă. Prima colaborare cu Adi Sînă, care este un producător muzical extrem de apreciat, a fost o reuşită! Le dăruiesc acest single în egală măsură celor care iubesc, dar şi celor care încă nu au trăit o iubire completă. De Sărbători, să va radă inima tuturor!”, a declarat Annes.

După ritmurile vibrante ale single-ului precedent « În ploaie » feat. Jimmy Dub producţie Rappin’On Production şi Adi Cristescu, Annes, aflată acum la prima colaborare cu Adi Şină, lansează “Rade inima”.

Compoziţia lui Sină s-a îmbinat armonios cu temperamentul artistei şi timbrul său vocal, rezultând un sound fresh, optimist, motivant. Piesa este exact cum spune şi titlul sau, o bucurie pentru spirit şi o mângâiere pentru suflet.