Breaking news

Aniversările copiilor prin petreceri Laser Tag, devin tot mai populare și în România

loading...

Laser Birthday Party devine aniversarea preferată a copiilor din România. Tot mai mulți adolescenți își conving părinții să le organizeze ziua de naștere în stil modern prin petreceri Laser Tag.

laser tag partyJocurile video, filmele animate și cele cu eroi supranaturali îi determină pe copii să își dorească ca măcar de ziua lor, să intre în fascinantul univers al jocurilor laser. Copiilor le place să joace laser întrucât le oferă o experienţă incredibilă şi un joc de echipă extraordinar.

Foarte multe firme din România pun la dispoziție spații special amenajate unde se pot face aniversări copii. Aceștia pot veni cu prietenii și cu familia pentru a-și aniversa ziua de naștere în stil hi tech indoor, de tip combat. Firmele de profil pot planifica până la ultimul detaliu petreceri pentru cei mici care să fie o bucurie nu doar pentru copii, cât și pentru părinți.

Jocul are loc într-o arenă special amenajat constând într-un labirint imens și obstacole  diverse care să dea sarea și piperul aventurii cu laser. În timpul desfășurării jocului, lumina este redusă, spațiul este invadat de fum și muzică ritmată care să creeze suspansul. Combatanții fiind nevoiți să sară peste tobogane, mașini, rampe, locomotive, cauciucuri sau foișoare pentru a-și lichida adversarul cu laserul.

La petrecerea laser tag pot participa atât copii cât și părinții acestora. Laser tag-ul jucat în echipă presupune crearea și aplicarea unor strategii și împărțirea componenților unei echipe pe grade și roluri, în funcție de  scenariul creat ad hoc, fiind o soluție optimă pentru distracții copii.

Echipamentul de joc constă într-o vestă și o armă cu muniție nelimitată care este reprezentată de laser, acesta fiind receptat de senzorii aflați pe vestele jucătorilor. Software-ul de monitorizare înregistrează activitatea jucătorilor și înregistrează cine a țintit pe cine și de câte ori. La finalul jocului se află scorul individual, pe echipă, cât și evoluția generală a jucătorilor.

Petrecerea Laser Tag stimulează creativitatea copiilor, le dezvoltă îndemânarea și chiar poate fi o terapie eficientă în afecțiunile patologice, dând încrederea copiilor și îi ajută să socializeze mai ușor și să se integreze mai bine în societate.

În cadrul petrecerilor Laser tag, copiii pot reproduce bătălii celebre în istorie, precum cele de la Verdun, debarcarea din Normandia sau războiul Nistrului. Cu această ocazie, copii putând acumula informații și despre istorie într-un mod cât mai plăcut și ușor de reținut.

Deși la prima vedere, laser tag-ul pare o distracție nerecomandata minorilor, întrucât ar părea una cu tentă violentă. Lucrurile nu stau chiar așa. Jocurile pe calculator sunt infinit mai violente decât petrecerile laser tag. În cadrul acestor evenimente, copii nu se bat, nu se rănesc ci doar se joacă într-un mod ingenios, modern care îi ajută să își dezvolte armonios personalitatea.

Sursa foto: lasermegazone.ro

loading...