Breaking news

Anghel Iordănescu este noul selecționer al echipei naționale de fotbal a României

Anghel Iordănescu este noul selecționer al echipei naționale de fotbal a României. Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a validat luni, noul staff tehnic.

anghel iordanescuLa două săptămâni de la plecarea lui Victor Pițurcă, FRF a validat noua conducere tehnică a echipei naționale de fotbal a României. Anghel Iordănescu revine pe banca tehnică, avându-i ca secunzi pe Ionuț Badea, Daniel Isăilă și Viorel Moldovan.

Iordănescu revine pe banca naționalei după o perioadă de zece ani. În noiembrie 2004, Anghel Iordănescu şi-a încheiat mandatul la națională, după un 1-1 în Armenia, rezultat care a compromis şansele de calificare la Campionatului Mondial din 2006.

Varianta Anghel Iordănescu a fost acceptată de FRF, după ce Mircea Lucescu și Dorinel Munteanu au refuzat să preia naționala.

Primul meci pe care-l va pregăti Anghel Iordănescu din postura de antrenor principal, pentru națioala României, va fi cel cu Irlanda de Nord de pe 14 noiembrie.

Iordănescu a fixat deja şi lista jucătorilor din străinătate chemaţi pentru dubla cu Irlanda de Nord (14 noiembrie) şi Danemarca (18 noiembrie), ambele acasă.

Pantilimon (Sunderland), Tătăruşanu (Fiorentina) – portari, Chiricheş (Tottenham), Gardoş (Southampton), Dr. Grigore (Toulouse), Moţi (Ludogoreţ), Raţ (PAOK Salonic) – fundaşi, Bicfalvi (Volyn Lutsk), Hoban (Hapoel Bersheeva), Maxim (Stuttgart), Pintilii (Al Hilal), Torje (Konyaspor) – mijlocaşi, Puşcaş (Inter Milano), Stancu (Genclerbirligi) – atacanţi.