Breaking news

Angelica Timiș, româncă stabilită în Italia, ucisă cu bestialitate în grădina publică din Guardamiglio

Angelica Timiș, o româncă originară din Boraș, în vârstă de 35 de ani a fost măcelărită de un bărbat, chiar în grădina publică Via Poalo VI din Guardamiglio.

angelica timisRomânca a fost ucisă cu bestialitate de către fostul ei iubit, care a stat ascuns în tufișurile din grădina publică Via Poalo VI.

Jurnaliștii italieni de la publicația online Il Piacenza, citați de ActualMM.ro, spun că bărbatul a târât-o pe româncă în tufișuri unde efectiv a măcelărit-o, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit.

Angelica Timiș si-a parcat autoturismul Fiat 500 în fața unei case de pe strada Via Paolo Sesto, unde în fiecare vineri făcea curățenie. Imediat ce a coborât din mașină, românca a dat nas în nas cu fostul ei iubit, Maurizio Ciceri.

Românca a început să strige după ajutor și a încercat să fugă. Însă, bărbatul a ajuns-o din urmă și a lovit-o cu cuțitul în spate.

Un tânăr și un bărbat care treceau prin zonă, alertați de strigătele femeii au sărit în ajutorul acesteia. Cei doi au reușit să-l imobilizeze pe agresor și au chemat ambulanța. Angelica Timiș a fost transportată în scurt timp la spital, însă din cauza rănilor suferite, medicii nu i-au mai putut salva viața.

Maurizio Ciceri are cazier și a fost reținut de poliție urmând să fie acuzat de crimă cu premeditare.

Potrivit jurnaliștilor italieni, Angelica Timiș a locuit circa un an de zile cu Maurizio Ciceri, într-o casă din zona Via Roma în Guardamiglio, însă s-a despărțit de acesta întrucât era foarte violent.

Românca  Angelica Timiș, se stabilise de câțiva ani în Italia, împreună cu fiul ei în vârstă de 13 ani, dar și cu cele două surori și un frate.