Breaking news

Angela Moroșanu calificată în finală la 400 m garduri

Atleta română, Angela Moroșanu a reușit să se califice în finala probei de 400 m garduri din cadrul Campionatului European de la Barcelona.

ATHLETICS-EUR-200M-MOROSANUAngela a câștigat seria semifinală în care a evoluat, fiind cronometrată în 54,67 secunde. Ancuţa Bobocel s-a calificat, miercuri, în finala probei de 3.000 de metri obstacole fiind cronometrată în nouă minute, 48 de secunde şi o sutime, clasându-se pe locul patru şi obţinând implicit calificarea directă. Și Atleta Bianca Perie s-a calificat miercuri, în finala probei de aruncarea ciocanului cu o performanţă de 68 de metri şi 67 centimetri.

Și alteții români au reușit să se califice în fazele superioare ale campionatului european de atletism. Atletul Nagy Attila s-a calificat, miercuri, în semifinalele probei de 400 de metri garduri, după ce a încheiat pe locul patru în seria a doua, fiind cronometrat în  50 de secunde şi 31 de sutimi. Cristian Vorovenci s-a calificat în semifinale la 800 de metri, după ce un adversar din altă serie a fost descalificat.

Cătălin Cîmpeanu nu a reușit să se califice în finala probei de 400 m liber, clasându-se pe locul 5 în seria semifinală în care a evoluat, cu timpul de 46 de secunde şi 43 de sutimi, după ce în calificări obţinuse timpul de 46.17 secunde, cea mai bună performanță a carierei.