Breaking news

Angajat CFR, împușcat din greșeală de către un paznic, în Portul Constanța

Un angajat al CFR Marfă a fost împușcat vineri după-amiază, din greșeală, în picior, de către un agent de pază care însoțea o garnitură de tren.

angajat cfr impuscat in portAngajatul CFR a fost împușcat din greșeală, fiind confundat de agenții de pază, cu un hoț de fier vechi. Incidentul s-a produs vineri în jurul orei 16.00, la poarta 8-9 din Portul Constanța.

După ce a fost împușcat în picior, bărbatul a sunat la 112 și a chemat salvarea care l-a transportat la Spitalul de Urgență din Constanța.

Gelu Manolescu, purtător de cuvânt al IJP Constanța a declarat la România TV, că agentul de pază care l-a împușcat pe angajatul CFR, însoțea o garnitură de tren ce transporta materiale neferoase.

Agentul de pază care l-a împușcat pe bărbat a spus că l-a somat pe acesta de mai multe ori și pentru că nu s-a conformat avertizării, a tras mai multe focuri de armă către acesta iar unul dintre gloanțe l-a nimerit în picior.

La această oră, angajatul CFR se află la spital unde primește îngrijiri medicale. Între timp IJP Constanța a deschis o anchetă pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul.