Breaking news

Andrei Obleagă: De mic visam să devin politician, să pot face ceva pentru oameni. Acum, visul poate deveni realitate

Andrei Obleagă, inginer de profesie, a fost încă de mic, fascinat de politică. Visa să poată face legi pentru români, să lupte pentru semenii săi. Acum este la un pas de a-şi vedea visul cu ochii. Candidează în judeţul Argeş la Camera Deputaţilor din partea Noua Românie.

Bunica i-a inspirat pasiunea pentru politică şi l-a educat să nu fie nepăsător la ce se întâmplă în jurul său. Tânăr şi cu aspiraţii multiple, dornic de afirmare în propria ţară, Andrei Obleagă a făcut pasul către politică întrucât nu mai are încredere în actualii politicieni. Este ferm convins că doar prin implicarea tinerilor, România poate să-şi schimbe soarta.

„Am ales Noua Românie pentru că este un partid de tineri şi este singurul ce poate aduce o schimbare în România. Noua Romanie este un partid înfiinţat de oameni tineri care doresc cu adevărat oschimbare. Sper ca lumea să înţeleagă şi să voteze un partid care nu are trecut dubios şi care doreşte un viitor frumos acestei ţări. Primul proiect de lege pe care îl voi depune în Parlament, are legătură cu tinerii care au proiecte dar nu au bani pentru a le realiza. Vreau să susţin şi să încurajezi tinerii cu iniţiativă pentru că ştiu cât de greu este să fii pe cont propriu în România„, a declarat pentru exclusivNEWS.ro Andrei Obleagă.


În vârstă de doar 26 de ani, Andrei Obleagă, absolvent Facultatea de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Bucureşti a obţinut în anul 2017 masteratul în Managementul agroturismului şi alimentaţiei publice.

Vreau să-mi întemeiez o familie într-o ţara în care bătrânii sunt respectaţi şi protejaţi, într-o ţară care se îngrijeşte de copii şi le asigură protecţie şi educaţie, dar şi care le dă posibilitatea de a se dezvolta şi afirma în România. Eu susţin familia bazată pe educaţie, sănătate, bunăstare şi protecție. Dragi români, până acum, nu aţi avut cu cine vota. Însă pe 6 decembrie, Noua Românie este alternativa pe care o puteţi vota cu toată inima dacă vă doriţi altceva pentru ţara asta. Dă-mi şansa de a lupta şi pentru visul tău. Un VOT ce poate schimba TOT!”, a declararat Andrei Obleagă pentru exclusivNEWS.ro.