Breaking news

Andrei Nourescu va prezenta noul Matinal al Dolce Sport

Din 7 ianuarie, noua emisiune matinală a canalului sportiv Dolce Sport, va fi prezentată de Andrei Nourescu.

andrei nourescu“Morning Sport” este numele matinalului de la Doce Sport, difuzat de la uni până vineri, ce își face debutul mâine de la ora 10.00.

Formatul emisiunii este unul dinamic și va fi intercalat cu jurnale de știri cât și cu transmisii live.

Andrei Nourescu, moderatorul Morning Sport, are o experiență de 20 de ani în presă, fiind singurul jurnalist din România ce a fost prezent la ultimele 6 ediții consecutive ale Jocurilor Olimpice.

Am încheiat un an în care am moderat câte 5-6 emisiuni în fiecare weekend și simțeam nevoia de o schimbare. Vom avea un matinal dinamic la Dolce Sport cu multe noutăți și cu informații cât se poate de proaspete”, spune Andrei Nourescu.

Pe lângă participările la Olimpiadă, Andrei Nourescu a scris trei cărți, una din ele fiind premiată drept cartea anului în 2004, iar alta fiind singurul titlu în limba română din arhiva Muzeului Olimpic de la Lausanne.

La toate acestea se adaugă și numeroasele premii pe care le-a câștigat în cei 20 de ani de carieră, printre care și titlul de reporterul anului cât și alte 4 nominalizări la Premiile Ioan Chirilă,  și un premiu al Asociației Presei Sportive.

>