Breaking news

Andrei Leonte, la un pas de marea finală X Factor

Andrei Leonte este foarte aproape de a intra în finala X Factor desfășurată în noaptea de Revelion în direct la Antena 1.

În cursa pentru câștigarea marelui premiu X Factor au mai rămas doar cinci concurnenți. Printre aceștia se numără și Andrei Leonte, unul dintre marii favoriți la câștigarea marelui premiu în valoare de 200.000 de euro.

Andrei Leonte a evoluat de la o gală X Factor la alta și niciodată nu a ajuns la duel. Cu o voce caldă și cu privire blajină, Andrei a cucerit inimile telespectatorilor care îl votează în fiecare săptămână. Andrei Leonte este singurul concurent ce a mai rămas în echipa lui Mihai Morar. Paula Seling mai are doar trupa T&L iar Adrian Sîna are trei concurenți: Alin Văduva, Iulian Vasile și pe Diana Hetea.

Zilnic, Andrei primește mesaje de încurajare de la fani pe pagina s-a de Facebook. Toți sunt încrezători că el va fi marele câștigător al primei ediții X Factor România. Până în prezent, Andrei a adunat aproximativ 4000 de prienteni pe contul său de Facebook. Însă numărul va exploda după ce Andrei va ieși învingător din concurs.

Dintre cei cinci, doar trei vor ajunge în finala desfășurată în noaptea de Revelion. Andrei Leonte are deja locul asigurat în finală. Pentru celelalte două locuri rămase libere se bat patru concurenți. Cele mai mari șanse de a ajunge în finală le au Alin Văduva și Diana Hetea.

În noaptea de Revelion pe scena X Factor va concerta și celebra cântăreață columbiană, Shakira.