Breaking news

Andrei Leonte: Eu nu m-am schimbat, viata mea s-a schimbat

Andrei Leonte este supărat de faptul că unii dintre prietenii lui, spun că după ce a câștigat X Factor s-a schimbat și că nu mai e la fel ca înainte de concurs.

Câștigătorul X Factor România spune că deși unii din prietenii săi îl acuză că s-a schimbat după concurs, el a rămas același om, și că doar viața lui s-a schimbat.  Andrei Leonte crede că prietenii lui au ajuns la concluzia asta pentru că el nu mai are la fel de mult timp ca înainte să petreacă alături de ei.

Din păcate au fost și câțiva din prietenii mei care au văzut o oarecare schimbare la mine. Că nimic nu mai e la fel cum era înainte de concurs. Nu este adevărat. Eu ca persoană nu m-am schimbat. Prietenii mei văd aparent ceva la mine ceea ce nu era înainte. Îmi pare rău ca asta se vede. Probabil că nu mai sunt la fel de atent. Eu nu m-am schimbat, viața mea s-a schimbat, prioritățile sunt altele. Am un milion de lucruri pe care trebuie să le fac acum, lucruri pe care acum o lună, nici măcar nu mi le imaginam. Nu mai am la fel de mult timp să stau cu ei. Mi s-a schimbat viața, dar nu văd de ce m-aș schimba eu. Dacă mi s-ar lua acest premiu, aș rămâne același om”, spune Andrei Leonte.

Cât privește prietenii de pe site-ul de socializare Facebook, Andrei mărturisește că numărul acestora a explodat după câștigarea concursului.

Când am intrat în X Factor, aveam 400 de prieteni pe Facebook, acum am peste 4200. Pe pagină am 37.000 de oameni care țin cu mine. Facebook-ul a devenit ca o masa la care mă așez cu familia. Găsesc încurajări, dar găsesc și bobârnace atunci când greșesc”, a mai spus Andrei Leonte.

Andrei mărturisește faptul că datorită prietenilor și ce lor de pe Facebook a reușit să câștige concursul, și pentru acest lucru le va rămâne mereu recunoscător.

Până la finele lunii februarie, Andrei Leonte va lansa la radio, primul său single din carieră.