Breaking news

Andrei Leonte, are toate șansele să câștige concursul X Factor – VIDEO

Andrei Leonte, studentul de 21 de ani, face furori la Galele Live X Factor. După evoluția din a doua Glă Live, Andrei se distanțează clar în unul din marii favoriți la câștigarea marelui premiu de 200.000 de euro.

Cu o voce caldă și o interpretare curată, Andrei cucerește foarte ușor publicul. De fiecare dată când urcă pe scenă și începe să cânte, pune suflet în fiecare vers interpretat, dând o notă personală piesei iar publicul vibrează la fiecare notă muzicală.

Dacă evoluția lui, va fi la fel de bună și în următoarele Gale, are toate șansele ca în noaptea de Revelion să plece acasă cu marele premiu.

Alături de Andrei, trupa Refresh are mari șanse la trofeu împreună cu Alin Văduva și cu Diana Herțea. Ei sunt cei patru concurenți de la X Factor care ar merita să plece acasă cu marele premiu. Restul concurenților nu sunt suficient de buni pentru a putea spera la trofeu.

Antonia are voce bună, însă piesele ce îi sunt date să le cânte nu fac decât să o îngroape. În Gala Live 2 de sâmbătă seară a fost pusă să cânte peisa ”Tot mai sus”, a lui Guess Who. Cum să pui o fată să cânte peisa hip-hop aparținând unui băiat?!

Cât despre Ovidiu Nae, se vede treaba că nu are nicio treabă cu cântatul și că a fost împins în față de cineva puternic din stafful X Factor, însă să sperăm că ulciorul nu va merge de multe ori la apă.

Duo Voice, au fost praf și în a doua Gală. Fata din trupă este pe lângă subiect, are ceva voce, dar nu de X Factor și mai degrabă de X și Y Căminul cultural de la Cucuieții de Pădure.

Irina Florea a măcelărit piesa ”Atât de frumosă ” a regretatei laura Stoica. Pe lângă faptul că nu a transmis nimic prin peisa cântată, Irina nici nu știa să pronunțe bine cuvintele în limba română. Concurenta nu a învățat nici până acum că nu ai voie să mergi în concurs și să cânți muzică ușoară cu accente din zona folclorică de unde provii.

Diana Herțea a avut parte de o piesă ce nu i-a pus în valoare vocea, pentru că mentorul ei, Adrian Sînă a ales greșit.

Trupa Refres a cucerit publicul cu piesa lui Keo, ”Azi vii, mâine pleci”. De departe au fost cei mai buni alături de Andrei Leonte.

Alin Văduva a avot o evoluție bună însă interpretarea peisei ”Dincolo de nori”, nu a adus nimic spectaculos.

Gala cu numărul 2 a marcat încă o etapă din războiul deschis dintre Adrian și Morar. Cei doi își atacă concurenții doar pe motiv de rivalitate fără a fi la obiect cu prestația acestora, fapt ce dăunează show-ului în sine.

Duo Voice și Ovidiu Nae ar trebui să părăsească urgent competiția X Factor.  Ascultă aici evoluția lui Andrei Leonte din Gala   2 de la X Factor.