Breaking news

Andrei Leonte a ajuns la spital după ce a căzut în cap în timpul filmărilor de la Antena 1

Andrei Leonte a ajuns la urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce s-a lovit la cap în timpul repetiţiilor pentru emisiunea „Vedete la apă” de la Antena 1.

andrei leonte - antena 1Andrei Leonte a fost la un pas de tragedie, după ce în timpul repetițiilor pentru filmarea emisiunii ”Vedete la apă”, de la Antena 1, a căzut în cap.

Andrei Leonte a încercat să sară de la 7 metri înălțime în bazinul cu apă. Din păcate, câștigătorul X Factor, s-a lovit la cap. Deşi, iniţial, totul părea în regulă, Andrei a ajuns la urgență la Floreasca, întrucât s-a speriat foarte tare când au început să-l ia ameţelile, scrie liberatea.ro.

După consultație, medicii l-au asigurat că totul e în regulă, însă l-au avertizat că dacă va mai avea ameţeli sau alte simptome ciudate, să meargă urgent la control.

Este cea de-a treia vedetă, din cele 30 participante la show-ul estival al Antena 1, care a avut probleme în timpul repetițiilor pentru emisiune. Crina Matei și Emilia Ghinescu au avut parte de accidentări în timpul antrenamentelor pentru emisiune.

La începutul lunii iulie, Antena 1 va difuza show-ul tv ”Vedete la apă”, emisiune în care vor aprticipa 30 de vedete care vor sări în apă în bazinul de înot.

Emisiunea va fi prezentată de Pepe, alături de Roxana Vancea şi Roxana Ionescu.

>