Breaking news

Andrei Gheorghe, Natalia Gordienco şi Nicu Alifantis, în juriul Fabrica de staruri de la TVR

loading...

Andrei Gheorghe, interpreta Natalia Gordienco şi Nicu Alifantis vor alege câştigătorul proiectului Fabrica de staruri pe care TVR îl lansează pe 17 martie.

Andrei Gheorghe face parte, din 17 martie, din juriul celui mai nou proiect al TVR – Fabrica de staruri.

De ce în juriul Fabrica de saruri? „Pentru că îmi place de Alifantis. Pentru că îmi place proiectul Fabrica de staruri, am experienţă de jurat în concursuri de lansare de talente, mi-a trecut multă muzică prin mână. Şi pentru că mi-a plăcut colaborarea cu moldovenii de la Prime TV”, spune Andrei Gheorghe.

Interpreta Natalia Gordienco este absolventă a  Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, facultatea Canto, Estrada şi Jazz. Natalia s-a lansat cu trupa Millenium în anul 2005. A reprezentat Republica Moldova la Concursul Eurovision în anul 2006. A intrat în atenţia publicului datorită participării la festivalurile „New Wave” şi „Slovyanskyi Bazar’’.

Interpretul şi compozitorul Nicu Alifantis este cel de-al treilea jurat al Fabricii de staruri.

Am ales să intru în juriul Fabrica de staruri întrucât cred că trebuie să dăm o şansă noii generaţii de artişti. Mulţi dintre tineri au potenţial, important e ca acest potenţial să fie găsit şi pus în evidenţă. Pentru generaţia mea, pentru artiştii care au un nume şi o carieră de câţiva ani buni, a venit momentul să întindem o mână acestor tineri”, spune Nicu Alifantis.

Şaisprezece concurenţi din România şi Republica Moldova intră în Fabrica de staruri pentru trei luni şi se pregătesc, dau totul pentru a obţine o carieră muzicală de succes: 50.000 de euro şi un contract muzical cu o casă de discuri. Românii din România şi Republica Moldova vor putea trăi emoţiile, bucuria şi satisfacţia succesului împreună cu concurenţii din cele două ţări.

 

 

loading...