Breaking news

Andrei Chermeleu, primul single solo după Vocea României – VIDEO

Andrei Chermeleu (Ex-Voxis) revine cu cea mai neaşteptată colaborare! “Hear me out” feat Terry White este primul single lansat după participarea la show-ul tv, Vocea României 2013 de la Pro TV.

Andrei ChermeleuAndrei Chermeleu, cunoscut din trupa Voxis şi de la Vocea României, revine cu o piesă fresh şi o nouă colaborare cu Terry White. “Hear me out” este produsă în studioul lui Boier Bibescu şi este propunerea lui Andrei pentru această vara.

“Hear me out” ameninţă să pună stăpânire pe cluburile din România, iar videoclipul regizat de Alex Ceauşu are toate ingredientele necesare pentru a face din această piesă un viral.

Piesa este una de stare cu un sound sexy şi un vibe de club. Producţia aparţine lui Boier Bibescu care a transformat “”Hear me out” într-un hit, iar colaborarea cu Terry White aka Doc este o onoare pentru mine. El este un artist pe care îl apreciez pentru muzică lui şi pentru profesionalism! Sper că piesă această să ajungă acolo unde îi este locul!” a declarat Andrei Chermeleu.

Terry White este numele ales de Doc pentru proiectul lui în limba engleză. Toate piesele în engleză vor fi lansată sub această titulatura.

>