Breaking news

Andrei Bărbulescu va prezenta cu Raluca Belciu Ora de Știri de la TVR 2

Andrei Bărbulescu va prezenta împreună cu Raluca Belciu, Ora de Ştiri, principala emisiune informativă de la TVR 2.

Din 22 octombrie, principalul program informativ al TVR 2, emisiunea Ora de Ştiri, îşi schimbă formula de prezentare şi ora de difuzare.

În fiecare zi a săptămânii, de luni până duminică, de la ora 22.00, Ora de Ştiri va fi adusă telespectatorilor de un cuplu de prezentatori experimentaţi, profesionişti şi carismatici.

Andrei Bărbulescu, desemnat în 2011, cel mai bun prezentator de știri din România, va face cuplu cu Raluca Belciu iar Lucian Pârvoiu cu Alina Stancu.

Cele două cupluri vor prezenta Ora de Ştiri prin rotaţie şi vor aduce în casele noastre cele mai importante evenimente ale zilei.

La fel ca şi până acum, Ora de Ştiri va păstra formatul prin care un invitat va analiza şi va discuta cu prezentatorii despre cea mai importantă ştire a momentului.

Andrei Bărbulescu este cunoscut telespectatorilor Televiziunii Române din 2006, când a început să prezinte ştirile TVR Cultural.

De-a lungul anilor, Andrei s-a aflat la pupitrul Telejurnalului de la ora 18.00, de pe TVR 2, a prezentat jurnalele INFO+, precum şi emisiunile Ediţia de provincie şi

>