Breaking news

Andrei Bărbulescu și Raluca Belciu au spart gheața pezenând Ora de știri din noul platou tv

Luni seară, Ora de știri de la TVR 2 a revenit la ora 22.00 iar prima ediție în noul format și într-un alt platou tv, a fost prezentată de Andrei Bărbulescu și Raluca Belciu.

Ora de știri, jurnalul de seară al TVR 2, s-a rebrănduit începând de azi. Cu un decor nou amenajat într-un alt studio, Ora de știri a revenit la ora 22.00 în fiecare zi la TVR 2.

Andrei Bărbulescu și Raluca Belciu au fost cei care au spart gheața cu prima ediție a jurnalului prezentat în casă nouă.

Prima ediție a jurnalului prezentat în noul platou a fost în regulă. Atât eu cât și Raluca ne-am simțit bine, însă au fost un pic de emoții pentru că eram într-un nou decor într-un alt studio și într-un format care până la urmă s-a păstrat la Ora de știri”, a declarat Andrei Bărbulescu pentru exclusivNEWS.ro.

În cea mai mare parte, Ora de știri și-a păstrat formatul, prezentând cele mai importante știri de peste zi, plus un invitat în platou pe un subiect anume. În plus, rubrica de sport este prezentată de Tudor Furdui iar noutățile despre vreme sunt prezentate de meteorologul Romica Jurca.

Studioul de unde se transmite Ora de știri este cel în care până în 15 august se transmiteau jurnalele de la TVR Info.

Însă, odată cu închiderea canalului de știri, din motive financiare, studioul a fost atribuit jurnalului de la TVR 2.