Breaking news

Andrei Bărbulescu moștenește pasiunea pentru muzică de la tatăl său

În afară de televiziune și teatru, muzica ocupă un loc important în viața lui Andrei Bărbulescu. Pasiunea lui Andrei pentru muzică nu se rezumă doar la a o asculta. Prezentatorul TVR își încântă adesea prietenii interpretând melodii celebre din repertoriul internațional.

barbulescu.andreiPuțini oameni știu că Andrei Bărbulescu, prezentatorul știrilor TVR, este un împătimit al muzicii bune. Nu ratează niciun concert susținut în România de către artiști celebrii iar atunci când se află în compania prietenilor îi binedispune pe aceștia, interpretând melodiile preferate.

Pasiunea pentru muzică o moștenesc de la tatăl meu, dar care din păcate a murit când aveam 4 ani”, a declarat Andrei Bărbulescu pentru exclusivNEWS.ro.

Când vine vorba de artiști și formații preferate, U2, reprezintă trupa de suflet a lui Andrei.

U2 este trupa pe care o ascult din ’86. Am fost fan înfocat când eram puști, urmăream tot ce făceau. Dar ascult cu plăcere și INXS, Bili Idol, HIM, Reamon, Hurts, Depeche Mode și The Cure”, a mai  delcarat Andrei.

Deși este talentat și în privința muzicii și posedă calități vocale deloc de neglijat, Andrei nu dorește să își construiască o carieră în muzică.

Nu vreau să mă apuc de cântat. Eu cânt doar pentru prieteni și cu prietenii. Sunt alții care se ocupă de asta….nu eu. E bine să rămână doar o pasiune și un hobby”, a mai spus Andrei Bărbulescu.

Am reușit însă să obținem o promisiune de la Andrei că pe viitor va înregistra câteva piese și le va trimite și redacției exclusivNEWS.ro spre ascultare.