Breaking news

Andrei Bărbulescu, locul doi în topul intermediar al crainicilor de știri din România

După 10 zile de vot în cadrul sondajului național al prezentatorilor de știri, Andrei Bărbulescu ocupă locul doi în clasamentul intermediar, cu 160 voturi primite.

barbulescu.andreiDe mai bine de 10 ani, Andrei Bărbulescu prezintă știri la principalele televiziuni naționale. A început să prezinte știri în 1999 la MCM, a continuat cu Alfa TV și Realitatea TV până în 2006, an în care a intrat în echipa TVR. Mai întâi ca prezentator al Jurnalului TVR Cultural după care a ajuns să prezinte știri și la TVR 2, TVR 3 și mai nou TVR info.

Andrei Bărbulescu este bucuros de faptul că se află nominalizat în Top 30 prezentatori de știri din România.

Mă bucură să văd că sunt destul de mulți oameni care apreciază munca mea. Acum numai să fie clasamentul ăsta realizat pe bune” a declarat Andrei Bărbulescu pentru exclusivNEWS.ro.

Întrebat de reporterul exclusivNEWS.ro dacă și-ar dor să prezinte știri și la TVR 1, Andrei  a declarat că: Important este să faci ceea ce îți place. Nu cred că dacă acum sunt pe TVR 3  mâine pe TVR 2 sau pe TVR Info nu este la fel de important.  Să îți faci cât mai  bine treaba, asta contează. Cred că asta e cel mai important pentru că mulți  prezentatori de știri au devenit comentatori de știri și nu este ok.

Legat de dorințe și planuri de viitor, Andrei ne-a declarat că dacă ar avea ocazia i-ar plăcea să modereze emisiuni sociale sau politice.

Am mai prezentat și alte genuri în perioada când eram la MCM Romania, iar la  TVR am fost realizatorul unei emisiuni cu și despre actori, plus moderator în  perioada campaniei electorale la Prezidentiale. As vrea să moderez tot emisiuni cu caracter social, politic, administrativ, în niciun caz divertisment”, a mai declarat Andrei.

Andrei Bărbulescu a fost nominalizat în clasamentul celor mai buni prezentaotori de știri din România în urma monitorizării jurnalelor de știri ale principalelor televiziuni naționale din România.

În prezent îl puteți urmări de luni până vineri la știrile TVR 2 de la ora 17,00,  la Telejurnalul Regional de la TVR 3 dar şi la Jurnalul de weekend de la TVR Info.  Dacă vă place cum prezintă îi puteți acorda votul vostru în sondajul național al prezentatorilor de știri până pe 31 mai 2011.