Breaking news

Andrei Bărbulescu alături de colegii de la TVR 2 împart mărțișoare

Andrei Bărbulescu, împreună cu colegii săi de la TVR 2, s-au pus pe împărțit mărțișoare, flori și scrisori de dragoste, doamnelor și domnișoarelor din București care le-au ieșit în cale.

vedete tvr 2În luna Mărţişorului, vedetele TVR 2 sărbătoresc primăvara alături de doamnele şi domnişoarele aflate în trecere în câteva dintre zonele cele mai circulate din Bucureşti.

 Între 1 şi 8 martie, Costea Lupescu („Dragoste pentru 2”), Lucian Pîrvoiu şi Andrei Bărbulescu („Ora de Ştiri”), Marian Olaianos şi Marius Mitran („Replay”), Mitică Popescu şi Marian Marin („D’ale lu’ Mitică”) şi-au propus să le ofere doamnelor şi domnişoarelor mărţişoare, flori şi scrisori de dragoste din partea echipei TVR 2.

„Pentru mine, fiecare început de primăvară este special, pentru că sunt născut în luna martie, foarte aproape de Ziua Femeii. Primăvara e un nou început… Nu cred că există un moment mai potrivit să oferi o floare. În plus, mă fascinează cum fiecare femeie se luminează atunci când primeşte o floare… E un moment unic şi pentru mine, aşa că mă întreb care dintre noi se bucură mai mult…”, spune actorul Costea Lupescu, care a prezentat alături de Liana Stanciu programul special pregătit de TVR 2 pentru Sărbătoarea Dragobetelui.

Cei care s-au aflat astăzi în trecere prin Piaţa Aviatorilor, Piaţa Victoriei, Piaţa Universităţii sau zona Obor au avut ocazia să-i întâlnească pe doi dintre ştiriştii care vă aduc înainte de miezul nopţii noutăţile fiecărei zile (Lucian Pîrvoiu şi Andrei Bărbulescu – „Ora de Ştiri”, ora 22.00), dar şi pe doi dintre comentatorii de sport ai Televiziunii Române.

“Recunosc că eu sunt uneori ca un Grinch al sărbătorilor, pentru că prefer să fac lucrurile mereu altfel decât le fac alţii. Cu toate astea, momentele speciale capătă un farmec aparte prin contribuţia fiecăruia dintre noi… Să oferi o floare e un gest frumos, în primul rând, dar cred că e şi un pretext foarte bun când vrei să faci pe cineva să zâmbească”, a declarat Lucian Pîrvoiu.

Echipa TVR 2 întâmpină primăvara cu un mesaj special despre programele TVR 2 – emisiuni deja consacrate, dar şi programe noi îşi vor face apariţia în grilă din această primăvară.

Vedetele au vrut să afle ce programe preferă doamnele şi domnişoarele, dar şi ce emisiuni ar dori să urmărească în viitor la TVR 2. Întâlnirea de astăzi este doar prima dintre surprizele vedetelor TVR 2. Ce au pregătit pentru Sărbătoarea Mărţişorului puteţi afla urmărind TVR 2.

>