Breaking news

Andrei Bărbulescu a renunțat la actorie pentru televiziune

Vedeta TVR, Andrei Bărbulescu, desemnat în luna mai 2011, cel mai bun prezentator tv de știri din România, a decis să renunțe la actorie pentru a se dedica în totalitate televiziunii.

andreiDe mai bine de 12 ani, Andrei Bărbulescu se află la pupitrul știrilor diferitelor televiziuni naționale. Absolvent al facultății de actorie, Andrei a decis că îi este mai bine în televiziune. În anul 1999, în timp ce era student la actorie, și-a început colaborarea cu MCM România, primul post muzical înființat în România.

Prima dată am prezentat știrile muzicale la MCM România. Acolo am început să lucrez în televiziune. M-am dus exact acolo unde am vrut, nu a fost o întâmplare.  La vremea respectivă eram și în perioada în care ascultam foarte multă muzică. M-am dus pentru a realiza și alte emisiuni pe acolo.  Și am făcut și o emisiune intitulată ”Vineri 80„, cu muzica anilor 80. Am renunțat la actorie cu ceva ani în urmă. Am preferat să îmi canalizez toată energia și tot ceea ce fac, pentru știri”, a delcarat Andrei Bărbulescu pentru exclusivNEWS.ro.

La MCM România a prezentat știri și emisiuni la MCM România iar mai apoi la MTV. După un an ca prezentator de ştiri la Alfa TV, în 2004 a fost cooptat în echipa Realitatea TV, unde timp de doi ani a fost redactor prezentator.

Aventura în Televiziunea Română a început în anul 2006, la TVR Cultural unde Andrei a prezentat ştirile culturale.

Eram la Realitatea, am fost sunat de cineva de la TVR  și am primit o porpunere pentru TVR Cultural, Jurnalul Cultural. M-a încântat foarte mult cu atât mai mult cu cât am putut să am legătură în continuare cu oamenii din domeniu”, a mai declarat Andrei Bărbulescu.

În prezent Andrei Bărbulescu, aduce știrile în casele românilor în fiecare zi, fie la pupirtrul știrilor TVR 2, TVR 3 sau TVR Info.