Breaking news

Andrei Aradits: Vindeam casete la Universitate în tinereţe

loading...

Andrei Aradits a fost extrem de încântat de transformarea lui Şerban Copoţ de la Animal X la emisiunea Te cunosc de undeva de la Antena 1, în Jim Morrison, liderul formaţiei The doors.

andrei - te cunosc de undevaS-a descătuşat pe scena Te cunosc de undeva! Îmbrăcat în pantaloni de piele, cămaşă neagră desfăcută la piept, părul vâlvoi, mişcări haotice, astfel va apărea sâmbăta aceasta Şerban Copoţ de la Animal X pe scena transforming showului de la Antena 1.

“Omul transmitea prin toţi porii sexualitate şi o relaxare pe care nu prea o întâlneşti”, astfel şi-a descris Şerban personajul, una dintre figurile marcante ale muzicii internaţionale, Jim Morrison, liderul formaţiei The doors.

Asemănarea, nu numai din punct de vedere fizic, ci şi vocal va fi cu adevărat izbitoare!

Cel mai încântat de prestaţie va fi de această dată chiar Andrei Aradits care a savurat secundă cu secundă incredibila transformare.

Vreau să mulţumesc ruletei că-mi îndeplineşte şi mie bucuriile acestea de spectator de nişă. De obicei unele piese le ştiu, pe altele mai puţin, dar sunt puţine piese la care să spun, da domnule, mi-a plăcut cu adevărat acea piesă. Doors mi-a plăcut. Doamne, vindeam casete la Universitate în tinereţe şi atunci am făcut rost de toate albumele! Mulţumesc mult ruletei pentru acest personaj. Îţi mulţumesc Şerban pentru această interpretare”, a strigat Andrei Aradits.

Şi sâmbăta aceasta, de la 20.30, telespectatorii se vor reîntâlni cu talentaţii concurenţi de la Te cunosc de undeva! într-o serie de transformări spectaculoase.

loading...