Breaking news

Andrei Andrei este noul Burlac de la Antena 1

Andrei Andrei este noul tânăr care speră să își întâlnească marea dragoste în cadrul show-ului „Burlacul”, ajuns deja la cel de-al V-lea sezon.

andrei andrei - burlaculShow-ul, care va debuta în luna ianuarie a anului viitor, îl are ca protagonist pe Andrei (31 de ani), un fotomodel de succes care a fost împiedicat de carieră să își întemeieze o familie.

„Până acum ceva vreme nu mi-am dorit stabilitate sentimentală. Cum eu stăteam cel mult trei luni într-un loc nu a fost tocmai simplu să am relații normale, iar în timp, la distanță, se destrămau. În plus, am vrut să mă asigur că decizia de a rămâne cu cineva pentru tot restul vieții o iau o singură dată, iar asta m-a făcut probabil și mai prudent. Eu sunt tot timpul în căutarea acelei partenere. Show-ul „Burlacul” mi-a dat posibilitatea să-mi măresc șansele de a-mi atinge scopul într-un timp scurt. Este un proiect extraordinar, am cunoscut persoane deosebite, am încercat lucruri noi și am trecut prin multe schimbări din punct de vedere emoțional. Am început să mă gândesc mai mult la tot ce vreau cu adevărat de la viață, la ce aș vrea să simt pentru și din partea persoanei iubite. Cu siguranță mi-a schimbat felul în care priveam lucrurile”, a recunoscut Andrei, cel care speră acum să-și cunoască la „Burlacul” aleasa.

Nu mai puțin de 20 de frumoase concurente își dezvăluie armele de seducție pentru a-l cuceri pe Andrei la începutul anului viitor și pentru a se număra printre cele 10 norocoase care pleacă împreună cu el pe un tărâm de vis unde se va desfășura tot ritualul de seducție.

Cele 10 concurente care vor reuși să treacă de prima ediție vor apela la toate trucurile pe care le cunosc pentru a ajunge până în finala show-ului.

Așa cum telespectatorii Antena 1 au fost obișnuiți, câte o concurentă va fi eliminată la finalul fiecărei ediții, dar pot exista și răsturnări de situație, care îl vor determina pe Andrei să elimine mai multe concurente în același timp sau chiar niciuna.

Deși este foarte obișnuit să fie în lumina reflectoarelor, Andrei a declarat că filmările pentru această emisiune au fost total diferite de ceea ce a făcut el până acum.

„La orice filmare normală există un scenariu învățat și repetat înainte. Totul se știe până în cel mai mic detaliu. Ei bine, la Burlacul lucrurile au stat cu totul altfel. A trebuit să-mi creez propriul scenariu, cu propriile sentimente și propriile vorbe. Mi-a luat puțin să scap de emoții, dar filmărie au decurs fără incidente și am fost tratat regește. Sunt foarte recunoscător echipei de producție pentru modul în care m-a răsfățat”, a declarat noul burlac al Antenei 1.

>