Breaking news

Andreea Vass și-a schimbat numele ca să poată candida la alegerile locale

Andreea Paul Vass, fosta consilieră pe probleme economice a lui Boc, și-a schimbat numele și se pregătește să candideze la șefia unui consiliu județean.

Prim-vicepreşedintele Organizaţiei de Femei a PDL, Andreea Paul Vass a devenit Andrea Maria Paul.

Este o chestiune personală, m-am căsătorit acum doi ani şi jumătate, am o fetiţă minunată şi am ales să am un nume identic cu al ei şi al soţului meu. Mi-a creat o dificultate de brand în spaţiul public, dar acum mă numesc Andreea Maria Paul. Purtăm de trei generaţii în familie numele de mijloc Maria”, a spus Andreea Paul.

Și pentru că și-a făcut rebrăndurirea de nume, pedelista se pregătește să candideze la alegerile locale în speranța că va câștiga șefia unui consiliu județean.

Mă aşteptam la această întrebare foarte bună. Nu m-aţi crezut în decembrie când v-am spus că nu doresc să fiu ministru al Economiei. Vă pregătesc o surpriză. La momentul potrivit veţi şti”, le-a spus ea jurnaliştilor, fiind întrebată dacă intenţionează să candideze pentru preşedinţia unui consiliu judeţean.

Sulfina Barbu, preşedintele OFPDL, a spus că în cadrul PDL sunt discuţii pe această temă, care nu au fost finalizate, dar “este posibilă candidatura unei femei pentru preşedinţia unui consiliu judeţean”.

 

 

>