Breaking news

Andreea Munteanu merge la Europenele de Gimnastică în locul Larisei Iordache

Larisa Iordache, liderul lotului de gimnastică al României, s-a accidentat și nu va face deplasarea la Campionatul European de Gimnastică Artistică de la Montpellier. Antrenorii au introdus-o în lot pe Andreea Munteanu, proaspăt medaliată cu aur și argint la Etapa de Cupă Mondială de la Cottbus, din Germania.

andreea munteanu - larisa iordacheAntrenorii lotului olimpic de gimnastică al României, Octavian Bellu și Mariana Bitang au decis să o menajeze pe Larisa Iordache, astfel că gimnasta nu merge la Europenele din Franța din luna aprilie.

În locul lui Iordache a fost introdusă Andreea Munteanu, care împreună cu Diana Bulimar, Andreea Iridon și Laura Jurcă merg la Europenele de la Montpellier, programate în perioada 15-19 aprilie.

Larisa Iordache a fost retrasă după ce a primit încă două săptămâni de pauză din cauza unei inflamații la gleznă, iar antrenorii au decis să o menajeze.

Andreea Munteanu s-a clasat duminică, pe primul loc în finala de la bârnă și pe al doilea în finala de la sol, în cadrul concursului de la Cottbus (Germania), Turnier der Meister (Turneul Maeștrilor), etapă din circuitul World Challenge Cup.

Pe 18 mai 2014, Larisa Iordache a cucerit medalia de aur în finala de la sol, argint la bârnă și bronz la sărituri, în cadrul Campionatelor Europene de gimnastică artistică de la Sofia.

>