Breaking news

Andreea Mitu și Marius Copil, eliminați în turul doi al calificărilor la Australian Open

Andreea Mitu și Marius Copil au fost eliminați, vineri dimineață, în turul doi al calificărilor pe tabloul principal de simplu feminin, respectiv masculin de la Australian Open 2014.

marius copil si andreea mituAndreea Mitu a debutat cu brake în partida cu Zarina Diyas, reușind să câștige primul set cu 7-5 după 51 de minute de joc. Din păcate, românca a cedat următoarele două seturi cu 6-3 și 6-0, ratând astfel calificarea în turul trei. Andreea Mitu repetă astfel performanța din 2013 când s-a oprit tot în turul doi al calificărilor la Australian Open. Românca pleacă acasă cu 7200 de dolari și 40 puncte WTA.

Nici Marius Copil nu a avut o zi mai bună pe continentul australian. Românul, cap de serie numărul 18 al turneului de calificări, s-a oprit în turul doi, fiind eliminat în mod surprinzător de Tsung-Hua Yangun jucător clasat abia pe locul 275 mondial.

Marius Copil a pierdut partida după ce în mod identic, și-a pierdut serviciul atât în primul set cât și în cel de-al doilea, la scorul de 4-4. Românul pleacă acasă cu regretul că nu a acces pe tabloul principal de simplu masculin de la Australian Open, dar cu 7200 de dolari în buzunar și 8 puncte ATP.