Breaking news

Andreea Mitu, bătută măr de Madison Keys în optimi la turneul de la Charleston

loading...

Andreea Mitu a fost învinsă joi seară, în optimi de finală la simplu feminin, în cadrul turneului WTA Premier de la Charleston, de americanca Madison Keys.

andreea mituAndreea Mitu a fost bătută măr, joi seară, în optimi, de americanca Madison Keys, a șaptea favorită a turneului de la Charleston, dotat cu  premii totale de 731.000 de dolari.

Românca, în vârstă de 23 de ani și aflată pe locul 107 mondial, a reușit să câștige doar două game-uri în tot meciu, ambele în primul set, pe care l-a cedat cu 2-6, iar în setul secund, americanca s-a impus cu 6-0.

Andreea Mitu a reușit la Charleston cea mai bună performanță a sa la nivelul WTA, trecând în primul tur de Varvara Lepchenko (SUA), numărul 30 mondial, iar în turul doi de croata Ajla Tomljanovic (60 WTA).

Calificarea în premieră în optimi la Charleston îi asigură româncei un cec în valoare de 8.670 de dolari și 55 puncte WTA. Puncte care de luni o vor ajuta să acceadă în premieră în Top 100 mondial.

Pe tabloul principal de simplu feminin de la Charleston se mai află doar românca Irina Begu, calificată deja în sferturi de finală.

Alexandra Dulgheru și Edina Gallovits-Hall au fost eliminate încă din primul tur.

loading...