Breaking news

Andreea Marin și Ramona Bădescu, date afară de la TVR

loading...

Andreea Marin și Ramona Bădescu vor fi date afară de la Televiziunea Română, începând cu ianuarie 2014, din cauza audiențelor catastrofale înregistrate de emisiunile pe care le realizează la TVR 1.

andreea marin si ramona badescuDin ianuarie 2014, Andreea Marin nu mai ”Prețuiește viața” la TVR 1, iar Ramona Bădescu nu își mai petrece „Duminica în familie” la postul public de televiziune.

Surse din cadrul TVR, au declarat pentru exclusivNEWS.ro, că din cauza audiențelor catastrofale înregistrate până în prezent, conducerea Televiziunii Române a hotărât ca emisiunile ”Prețuiește viața„ și ”Duminica în familie”, să fie scoase din grila TVR 1 începând cu ianuarie 2014.

Revenirea Andreei Marin la TVR 1 după o pauză de șase ani nu a fost de bun augur. Audiențele istorice realizate timp de 7 ani cu emisiunea ”Surprize Surprize” nu au fost realizate de Andreea Marin cu noa ei emisiune ”Prețuiește viața”.

Prima ediție a emisiunii ”Prețuiește viața” difuzată pe 20 octombrie, a fost urmărită la nivel național de 779.000 de persoane, iar în orașe de doar 389.000 de telespectatori. Audiențe ce au clasat TVR 1 pe locul cinci, după Pro TV, Antena 1, Kanal D și Prima TV.

A treia ediție a emisiunii Prețuiește Viața a avut 3,2% rating, clasându-se pe locul 4 în topul audiențelor la nivel național.

Abia cu a cincea ediție, difuzată în 10 noiembrie, Andreea Marin a reușit să facă cât de cât o audiență mai bună, 879000 timp de o oră, clasându-se astfel pe locul trei la nivel național după Pro TV și Antena 1.

TVR  i-a pus la dispoziție Andreei Marin tot ceea ce a dorit suflețelul ei, numai să facă audiențele de odinioară. Numai că formatul ”Prețuiește viața”, o copie palidă a Surprizelor, nu a mai stârnit interesul telespectatorilor. Ce-i drept, este destul de greu să te bați duminică seară cu X Factor.

Se zvonește că Andreea Marin ar fi plătită cu 14.000 de euro pe lună pentru patru emisiuni realizate. Pentru că nu și-a scos banii cu vedeta, TVR o pune pe liber din ianuarie, ca să ”Prețuiască viața” în altă parte.

Aceeași soartă o va avea și românca naturalizată în Italia, Ramona Bădescu. Olteanca a fost pusă de TVR la cârma emisiunii ”Duminica în familie”, un format tv care a eșuat la Antena 1 și Realitatea TV.

Săftoiu și gașca lui sperau că o ciorbă reîncălzită care a stat la frigider vreo doi ani, poate să facă rating la TVR 1.

Numai că prima ediție a Duminicii în familie, difuzată pe 13 octombrie, a fost cu ghinion, întrucât emisiunea s-a clasat pe locul 6 în topul audiențelor la nivel național, după, PRO TV, Antena 1, Kanal D, Prima TV şi Naţional TV.

În intervalul orar 16.00-19.00, în care a fost difuzată “Duminica în familie”, toate televiziunile care au depăşit TVR 1 ca rating au difuzat reluări, cu excepția Antena 1 care difuza “SuperBingo Metropolis”.

Nici celelalte ediții difuzate până în prezent nu au reușit o audiență de doamne ajută. Astfel că emisiunea nu se va mai regăsi în grila TVR 1 din ianuarie 2014.

Până acum Andreea Marin a realizat doar șase ediții ale emisiunii ”Prețuiește viața”, ultima, cea de-a 11-a, fiind programată pe data de 29 decembrie 2013. În timp ce Ramona Bădescu a moderat până acum 7 ediții ale Duminicii în familie.

loading...