Breaking news

Andreea Marin, în rol de bad women în producția „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”

Fosta Zână a Surprizelor, Andreea Marin, se transformă în personaj negativ în noua producție cinematografică „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, produsă de MediaPro Pictures.

Filmările la lungmetraj au debutat de luni, filmul fiind a doua parte din trilogia care a început cu „Ho Ho Ho”, ce a înregistrat un succes formidabil în 2009.

Alături de Andreea Marin, în film vor juca și soțul acesteia, Ştefan Bănică, Gheorghe Visu, Dana Rogoz și Dragoş Bucur ce va fi Moș Crăciun.

Dragoș Bucur va juca rolul lui Vlad, un poliţist care în timpul liber se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Aşa ajunge şi la orfelinatul condus de Ioana (interpretat de Andreea Marin), o femeie neîmplinită a cărei viaţa se învârte în jurul copiilor care-i sunt în grijă, dar care vede în aceştia doar un mijloc de a găsi pentru ea o viaţă mai bună. Ioana este un personaj complex care oscilează între duritatea pe care o afişează în faţa copiilor şi vulnerabiltatea din intimitatea ei.

Scenariul este semnat de un tânăr scriitor de la Hollywood, Collin Jay Blair, şi adaptat în română de Gabriela Ceuta. Povestea este emoţionantă şi o urmăreşte pe Ema, o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat, care are norocul să găsească într-o zi un bilet câştigător de loterie. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, afla că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de către un adult. Cum în Ioana, singurul adult pe care îl cunoaşte, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat.

Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin, dar şi al lui Vlad, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Filmările începute luni, vor dura până la începutul lunii decembrie iar filmul va fi lansat în decembrie 2012.