Breaking news

Andreea Marin a filmat în Centrul Istoric, promo-ul campaniei ”Trezește România” – FOTO

Andreea Marin Bănică a filmat în Centrul Istoric al Capitalei, pimul promo al campaniei ”Trezește România”, ce va debuta pe 1 iunie la Realitatea TV.

Acrobați, dansatori dar și oameni simpli alături de Alexandru Tomescu și Andreea Marin au luat parte la filmările primului promo al campaniei naționale ”Trezește România”.

Clipele surprise de aparatul de fotografiat sunt decupate dintr-o zi însorită petrecută în Centrul Istoric al Capitalei, unde echipa Campaniei „Trezește România ” a adunat la un loc oameni frumoși și veseli . Motivul? Filmarea unui spot TV pe care îl veți vedea în câteva zile rulând pe Realitatea TV: artiști (dansatori și acrobati, copii și maturi), o echipă tehnică pricepută, și invitatul nostru special: marele violonist Alexandru Tomescu, talentul dublat de modestie și bun simț, de răbdare și omenie, de zâmbet cald și frumusețe interioară. Vă aștept cu drag pe micul ecran să vedeți ce-a ieșit”, spune Andreea Marin Bănică.

Emisiunea “Trezeşte România!” este de fapt o campanie prin intermediul căreia Andreea Marin doreşte să creeze o mişcare la nivel naţional şi să depăşească graniţele ţării, având mai multe forme de exprimare.