Breaking news

Andreea Marin a devenit religioasă și s-a apucat să posteze rugăciuni pe Facebook

Andreea Marin începe să aibă un comportament tot mai bizar de când a anunțat că divorțează de Ștefan Bănică Junior. Deși spune că nu dorește să mai susțină declarații de presă, vedeta postează frecvent mesaje pe contul de Facebook.

andreea marin banicaDupă ce era să facă accident cu mașina în care se afla împreună cu fiica sa din cauza jurnaliștilor care o urmăreau prin București și după ce i-a întrebat pe aceștia dacă sunt animale, Andreea Marin s-a apucat de rugăciuni pe Facebook.

Marți seară, vedeta a postat o rugăciune precizând că: Uneori e bine să ne întoarcem la cele sfinte din noi…

Iată Rugăciunea Părintelui Arsenie Boca postat de Andreea Marin pe facebook: O, iarta-mi Doamne atatea rugaciuni, Prin care-Ti cer doar paine si paza si minuni, Caci am facut adesea din Tine robul meu, Nu eu ascult de Tine, ci Tu, de ce spun eu, In loc sa vreau eu, Doamne, sa fie voia Ta, Iti cer intr-una sa faci Tu, voia mea, Iti cer s-alungi necazul, sa nu-mi trimiti ce vrei, Si sa-mi slujesti in toate, sa-mi dai fara sa-mi iei, Gandindu-ma ca daca iti cant si Te slavesc, Am drept sa-ti cer intr-una sa faci tot ce doresc. O, iarta-mi felu-acesta nebun de-a ma ruga, Si-nvata-ma ca altfel sa stau in fata Ta, Nu tot cerandu-ti Tie sa fii Tu robul meu, Ci Tu, cerandu-mi mie, iar robul sa fiu eu; Sa inteleg ca felul cel mai bun de-a ma ruga, E sa doresc in toate sa fie voia Ta. Binecuvantarea Domnului peste voi, cu al Sau har si cu a Sa iubire de oameni totdeauna, acum si pururea si in vecii vecilor!

Toți se întreabă ce a apucat-o pe Andreea Marin să posteze rugăciuni pe contul său de socializare, întrucât denotă un comportament cel puțin bizar și neobișnuit. În mod normal rugăciunile se spun în locurile sfinte, în tăcere, nu pe conturile de socializare în văzul tuturor.

Și Mădălin Voicu și Corneliu Vadim Tudor  acuză pe Andreea Marin că putea să evite tot circul ăsta cu divorțul și cu presa, însă ar fi regizat singură totul pentru a beneficia în continuare de atenție și mediatizare din partea televiziunilor și a ziarelor tabloide.