Breaking news

Andreea Marin a câştigat emisiunea “Masked Singer România” de la Pro TV

Muma pădurii i-a adus trofeul Andreei Marin în finala sezonului doi al show-ului „Masked Singer România” de la PRO TV. 

Andreea Marin a lăsat cu gura căscată juraţii Masked Singer România. Niciunul dintre ei nu a avut nici cea mai mică bănuială că sub masca Muma Pădurii era defapt Zâna Surprizelor.

Imediat după mult așteptata demascare, Pavel Bartoș a întrebat-o pe celebra prezentatoare TV: „Care a fost momentul cel mai haios sub acea mască?”. „A fost onorant faptul că v-ați gândit la un mare actor sau la o mare actriță. Dificil a fost să fac vocea asta masculină sau să nu vorbesc moldovenește (…) Inna a fost pe aproape, de când a zis că mă urmărește pe Instagram, cu grădina… de atunci n-am mai postat nimic”, a spus Andreea Marin la PRO TV.

Andreea Marin a dezvăluit în cadrul emisiunii că nici familia ei nu a știut că ea e Muma Pădurii la „Masked Singer România”, sezonul 2. Nu i-a spus nici fiicei Violeta, nici lui Adrian Brâncoveanu, iubitul ei.

„Nu există, nu puteam să risc așa ceva. Nimic, nimic. Și îmi cer scuze față de Violeta și față de partenerul meu de viață, n-am putut să le zic adevărul. Ei știau că fac un proiect special”, a mai adăugat Andreea Marin.

„I-am declarat iubirea din prima zi”, a spus Mihaela Rădulescu despre Muma Pădurii înainte de demascare.

O bătrână gârbovită şi plină de mister, dar cu multă energie şi emoţie, aşa a fost în acest sezon personajul despre care Mihaela Rădulescu, Alex Bogdan, INNA şi Horia Brenciu nu au ştiut dacă e femeie sau bărbat.

„N-a fost o experienţă uşoară, dar a fost atât de plăcută încât tot ceea ce a fost dificil a fost depăşit de bucuria de a face spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Avantajul meu a fost vocea groasă pe care am reuşit să o fac, deşi n-a fost deloc uşor pentru mine, nefiind cântăreaţă, însă cred că adăugând acest timbru am reuşit să fac o voce pe care nici măcar eu nu o recunosc”, a declarat Andreea Marin.

Timp de 13 săptămâni, măştile s-au duelat pentru a ascunde cel mai mare secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Albina a fost primul personaj care a trebuit să renunţe la mască, iar artista Theo Rose a fost cea care s-a ascuns în costumul impresionant.Iiar sensibilul Fluture a prins viaţă cu ajutorul lui Nadine.

>