Breaking news

Andreea Mantea vrea să schimbe regulile la „Burlăciţa”

loading...

Andreea Mantea devine fată rea în show-ul matrimonial Burlăcița și vrea să poată elimina de o dată, mai multe persoane, încercând astfel să schimbe regulamentul concursului.

andreea mantea - burlacitaA decis să îşi găsească sufletul pereche într-un reality-show, însă Andreea nu a ştiut niciun moment cât de greu îi va fi să reuşească să îşi cunoască, cu adevărat, pretendenţii. Doar 9 concurenţi au reuşit să reziste până acum în bătălia pentru cucerirea inimii frumoasei burlăciţe, iar lupta devine din ce în ce mai aprigă. Băieţii recurg la orice metodă pentru a-i atrage atenţia şi cum în dragoste şi in război totul e permis, tacticile sunt dintre cele mai bizare.

Este şi cazul lui Georgel, concurentul care deşi primise o întâlnire privată în compania burlăciţei, o plimbare romantică, cu un Harley Davidson, nu a ştiut deloc să se bucure de moment, ba chiar l-a stricat imediat. Aşa cum încă de la început Georgel a decis să îi povestească Andreei o discuţie care a avut loc în spatele camerelor de filmat, în care unii dintre colegii săi nu au avut tocmai cuvinte de laudă la adresa burlăciţei, şi care a dus la o situaţie extrem de tensionată în casă, concurentul a repetat gestul său.

Fără menajamente, Georgel i-a povestit Andreei că unii dintre adversarii săi suportă cu greu rigorile reality-show-ului, iar burlăciţa a dorit imediat să îi confrunte.

Ştiu că atunci când aţi ajuns aici aţi fost foarte preocupaţi de faptul că nu o să faceţi sex şi înţeleg că aţi vrut să plătiţi pentru asta! Gândul că un bărbat ar putea plăti pentru sex mi se pare umilitor, înjositor, şi pentru bărbat, şi pentru femeie. Eu cred că vă reţin. O să încerc să schimb regulile acestui show şi aş vrea, dacă se poate, să elimin mai multe persoane. Nu vreau să mă judece nimeni, dar nu sunt obligată să suport mojiciile nimărui!” a spus Andreea, printre lacrimi.

Ce decizia va lua burlăciţa şi, mai ales, cum au reacţionat concurenţii în momentul în care au aflat că Georgel i-a pârât din nou, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, în cadrul reality show-ului „Burlăciţa”, la Antena 1.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>