Breaking news

Andreea Mantea, surprinsă de unul din concurenții de la Burlăcița

loading...

Andreea Mantea, protagonista show-ului „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1, surprinsă de unul dintre pretendenţi.

andreea mantea - burlaciataTensiune, emoţie, suspans, adrenalină, bucurie, euforie sunt doar câteva dintre ingredientele pe care telespectatorii reality show-ului „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 le-au putut descoperi alături de protagoniştii show-ului. În semifinala emisiunii, difuzată în această seară, frumoasa burlăciţă a ales să trăiască cele mai intense emoţii, cunoscând familiile pretendenţilor rămaşi în lupta pentru inima ei.

Băieţii s-au pregătit cum au ştiut mai bine pentru marea întâlnire, fiecare pregătindu-i Andreei şi o „mică” surpriză. Este şi cazul lui Gabi, care a pregătit în cele mai mici detalii un zbor deasupra Galaţiului: „Ea mi-a arătat mie Las Vegasul de sus, eu vreau să îi arăt Galaţiul. Am vrut ca ea să spună <<Prima oară am făcut asta cu Gabi, la Galaţi!>>”. Când a realizat ce urma să se întâmple, Andreea a răbufnit: „Vrei să mor? Eu vreau familie, vreau copii!”.

Dacă a reuşit sau nu să îşi învingă temerea şi să urce alături de Gabi la înălţime, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, la Antena 1, când telespectatorii vor putea afla şi cine sunt finaliştii concursului.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>