Breaking news

Andreea Mantea, în tandrețuri cu o vacă și un cocoș

Burlăcița Andreea Mantea se declară mare iubitoare de animale, dar nu doar de cele pe două picioare. Protagonistă a show-ului verii, ”Poftiți pe la noi”, Andreea s-a iubit cu mai multe orătănii din curtea pensiunii.

andreea mantea - animaleAndreea Mantea nu ratează nicio ocazie să alinte animalele! Mare iubitoare de necuvântătoare, Andreea are acasă patru câini – Grasu’, Stinky, Max și Maya și trei pisici – Blondi, Toby și Averescu.

„Au fost perioade în care am avut și 10 câini. Îi salvez, îi duc la veterinar și până le găsesc stăpân rămân la mine. De unele nu mă mai pot despărți și le păstrez… îmi plac toate vietățile, de la insecte, la păsări și pești. Nu omor niciodată nicio muscă, niciun țânțar, nu aș putea să le fac vreodată rău”,a povestit Andreea.

Și la filmările de la „Poftiți pe la noi!” Andreea și-a făcut un nou prieten patruped: un vițel pe care l-a hrănit.

Andreea și-a petrecut copilăria la bunici, la țară, acolo unde a învățat să îngrijească animalele și să țină gospodăria.

„Știu ce înseamnă viața la țară cu tot ce implică ea, de la prășit, la cules. Am săpat, am văruit, am fost la legat de vie, la cules de porumb”, a mai dezvăluit Burlăcița Andreea Mantea.

>