Breaking news

Andreea Mantea, confundată cu Angelina Jolie pe Hollywood Boulevard

loading...

Andreea Mantea este una dintre cele mai râvnite burlăciţe ale momentului. Ea a acceptat provocarea vieţii ei, aceea de a-şi găsi jumătatea în cel mai incitant reality show, „Burlăciţa”, difuzat în fiecare joi seara, la Antena 1.

andreea mantea - los angelesRomantică incurabilă din fire, dar şi curajoasă, Andreea le-a pregătit băieţilor întâlniri memorabile prin intermediul cărora să-i cunoască cât mai bine, pe tot parcursul reality show-ului.

Aflaţi în Los Angeles, capitala internaţională a distracţiei, burlăciţa a mers alături de unul dintre cei mai frumoşi băieţi din emisiune, după cum ea a mărturisit, pe Hollywood Boulevard.

Prezenţa  celor doi a fost remarcabilă, pentru că atât Andreea, cât şi Sorin, au primit laude din partea trecătorilor.

„Eşti un star? Arăţi ca Angelina Jolie, iar prietenul tău arată mai bine ca Brad Pitt”, a exclamat unul dintre trecători. „Normal că mă simt bine când oamenii ne fac complimente”, a declarat Andreea.

Cei doi au făcut poze cu personajele preferate din filme, iar când „Batman” a luat-o în braţe pe Andreea, Sorin l-a avertizat că trebuie să stea departe de ea.

Este o chestie de autoapărare a bărbaţilor, a masculilor, să-şi protejeze iubita, ca cei din jur să stea departe”, povesteşte Sorin. Atitudinea lui nu a supărat-o pe Andreea, ba din contră.

„Nu m-a deranjat gestul lui Sorin, chiar, m-a amuzat şi m-a flatat. Asta înseamnă că este mândru lângă mine, aşa cum sunt şi eu lângă el”, mărturiseşte Andreea Mantea.

Se pare că cei doi s-au simţit bine unul în preajma celuilalt, pentru că întâlnirea lor a durat opt ore, fiind una dintre cele mai lungi date-uri de până acum.

Ce au avut de comentat ceilalţi băieţi despre întâlnirea Andreei cu Sorin rămâne de văzut la „Burlăciţa” în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>