Breaking news

Noul secretar general adjunct al Guvernului a făcut sex pe canapeaua lui Crin

Andreea Lambru, proaspăt numită secretar general adjunct al Guvenrului, implicată într-un scandal sexual în PNL.

După ce a făcut sex pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu, Andreea Lambru a ajuns să fie numită la doar 27 de ani, secretar general adjunct al Guvernului României.

Premierul Ponta a numit-o marți în această funcție după ce l-a demis pe Dan Mihalache ca urmare a unor declarații neinspirate ale demnitarului.

La scurt timp de la numirea acesteia în funcția guvernamentală au ieșit la iveală informații despre cum a ajuns Andreea Lambru să avanseze atât de rapid în PNL și în politică.

Andreea Lambru este implicată într-un scandal sexual cu mai mulți lideri PNL.

În presă a a juns o convorbire telefonică purtată între Mihai Bălăşescu și un membru PNL, în care liderul PNL recunoștea că a făcut sex cu Andreea Lambru chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu.

După acest scandal, Mihai Bălășescu a fost nevoit să plece din PNL.

În 2010, publicația Gorj Domino scria că persoane foarte apropiate secretarului executiv adjunct al PNL, Mihai Bălăşescu, susţin că relaţia dintre el şi Andreea Lambru s-a terminat brusc, într-o dimineaţă, prin luna martie, când acesta l-a găsit pe Dian Popescu în apartamentul pe care îl împărţea cu tânăra de 25 de ani.

Scandalul a ieșit la iveală la scurt timpă după ce Dian Popescu fusese numit şef al filialei liberale din Târgu Jiu.

Înainte de a fi numită la Guvenrn, Andreea Lambru a fost director de cabinet la Secretariatului General al PNL şi, după cum ştiu liberalii de la centru, este şi una dintre „protejatele” lui Radu Stroe.

>