Breaking news

Andreea Berecleanu are un salariu foarte mic la Antena 1

loading...

Andreea Berecleanu, prezentatoarea principalei ediții a Observatorului Antena 1 are un salariu de doar 4240 de euro, mult mai mic decât al colegului de trust, Radu Tudor.

AndreeaBerecleanuDeși este vedeta Observatorului Antena 1, Andreea Berecleanu nu are un salariu uriaș. Nici măcar 5.000 de euro nu încasează lunar, prezentatoarea tv.

Salariu primit de la Antena 1 a ieșit la iveală întrucât soțul acesteia, Andrei Zaharescu este purtătorul de cuvânt al Premierului Victor Ponta și este obligat prin lege să publice declarația de avere și de interese.

În declarația de avere a publicat și veniturile realizate de soția lui, Andreea Berecleanu, Astfel că potrivit declarației de avere, Andreea Berecleanu, câștiga anul trecut 224.000 de lei brut, adică 18.666 de lei pe lună, echivalentul a circa 4.240 de euro!

Suma nu este deloc mare, mai ales că Radu Tudor, colegul ei de trust de la Antena 3, câștigă lunar 6.100 de euro, conform declarației de avere a soției sale, Irina Zidaru, angajată în cadrul Ministerului de Externe.

Dacă și Andreea Esca ar avea soțul angajat la stat, am putea afla ce salariu are vedeta Pro Tv, care și la această oră rămâne unul dintre cele mai bine păzite secrete din trustul Pro.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian