Breaking news

Andreea Bănică vrea cercei cu diamante de Ziua îndrăgostiților

Lucian Mitrea a dat de belea. Soția lui, Andreea Bănică vrea să fie răsfățată de Ziua Îndrăgostiților cu o pereche de cercei cu diamante.

Andreea BanicaAndreea Bănică și Oana Turcu sărbătoresc în avans Ziua îndrăgostiților mâine, de la 23:30, la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată de Antena Stars. Invitată acasă la Andreea, Oana va afla ce-și dorește Andreea să primească de la soțul ei.

„Noi acceptăm de la cerceluși cu diamante în sus”, declară jovial cântăreața.


Trainica relație de iubire pe care o trăiește de atâția ani cu Lucian nu pare a fi zdruncinată de tentațiile de care bărbatul are parte zilnic, venite din partea tinerelor dornice să fie promovate. La ce recurg femeile pentru a-i atrage atenția, sâmbătă, de la 23:30, la „Refresh by Oana Turcu”.

În timpul discuției cu Oana, Andreea va vorbi despre părinții ei, despre traumele pe care le are din copilărie și teama de a nu face cancer de esofag, ca mama ei. Cu toate că a afișat mereu o atitudine încrezătoare și sexi, Andreea are și ea complexe: „Degetele mici nu au fost niciodată perfect drepte”, declară cântăreața.