Breaking news

Andreea Bănică trimite mesaje de ameninţare prezentatorilor de radio

Andreea Bănică a fost dată de gol de Răzvan Popescu, la ZU TV, că artista trimite mesaje de ameninţare prezentatorilor de radio.

Andreea BanicaAndreea Bănică a fost deconspirată de bunul său prieten Răzvan Popescu la emisiunea „Popescu şi Flick”.

Prezentatorul de la Radio Zu a decis că este momentul să dezvăluie ameninţările pe care frumoasa blondă i le-a adus de nenumărate ori.


„Trebuie să aflaţi tertipurile la care Andreea apelează ca să-i intre piesele pe radio. Ea foloseşte şantajul şi mesajele de ameninţare care sună cam aşa <<Să dea D-zeu să te îngraşi 100 de kg dacă nu-mi dai piesa la radio>>”, povesteşte amuzant Răzvan.

Nu mai este un secret faptul că Popescu a reuşit să slăbească 50 de kilograme, iar Andreea, după cum ea a mărturisit, îl loveşte unde îl doare mai tare.

„Răzvan îmi este prieten de foarte mulţi ani şi ne permitem, astfel, să ne şicanăm cu ce putem. Îl tachinez eu, dar Răzvan mi-a recomandat-o pe Cornelia, cea care m-a ajutat să dau jos kilogramele în plus acumulate pe parcursul sarcinii”, mărturiseşte Andreea Bănică.

Cu toate că Răzvan a încercat să-i creeze Andreei o imagine dură, care ameninţă pentru a-i intra piesele la radio, el a mărturisit că şicanele nu au de-a face cu faptul că piesele artistei sunt în playlisturile Radioului ZU, ci succesului pe care ele îl au.