Breaking news

Andreea Bănică se transformă în Brenciu și o sărută pe gură pe Alina Pușcaș

loading...

Andreea Bănică face show pe scenă la “Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, 12 aprilie, când se transformă în Horia Brenciu şi interpretează hitul acestuia, “Hello”.

horia brenciu - andreea banicaDeşi Horia nu i-a vândut nici un pont Andreei în ceea ce priveşte gesturile, ticurile verbale sau alte mici trucuri originale pe care le foloseşte pe scenă, această l-a imitat aproape perfect.

S-a mişcat ca el, a folosit replicile lui, a vorbit mult, a făcut ordine la masă juriului, s-a urcat pe masă juriului, a împărţit invitaţii la următorul concert, a chemat fotograful pe scenă că să o pozeze cu ceilalţi juraţi, l-a dat pe Horia la o parte de la masă juriului că să se aşeze ea şi, într-un final, a sărutat-o pe gură pe Alina Puşcaş, surprinzându-i pe toţi, mai puţin pe… Alina Puşcaş.

Mă aşteptăm la reacţia asta din partea Andreei. Era pentru show“, ne-a spus, ulterior, prezentatoarea emisiunii.

Într-un fel, i-am şi servit-o. După ce a făcut o piruetă, i-am spus: asta-i tot? Atunci m-a lăsat brusc pe spate şi m-a sărutat“, povesteşte Alina, amuzată.

Andreea, ce a scos Brenciu din ţine, nici bărbată-tu n-a fost în stare!“, a fost concluzia rostită de la masă juriului.

De altfel, personajul Brenciu n-a fost unul comod pentru Andreea, fapt confirmat de soţul ei. “Personajul Horia Brenciu a “terorizat-o” pe Andreea. Şi-a dorit foarte mult să iasă bine”, ne-a spus smanagerul Lucian Mitrea, soţul Andreei.

Cum apreciază Horia Brenciu felul în care îl imită Andreea Bănică, vedeţi sâmbătă, 12 aprilie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!

loading...