Breaking news

Andreea Bănică lansează online albumul „Best of”

loading...

Cântăreața Andreea Bănică și-a lansat pe internet albumul ”Best of”.

ANDEEA BANICADupă ce piesele sale au cucerit publicul din România și nu numai, iar hituri ca „Love In Brasil”, „Samba”, „Le Ri Ra” sau deja clasicul „Fiesta” au devenit adevărate imnuri ale celor mai tari petreceri, Andreea Bănică face o nouă surpriza fanilor. Artista își lansează în premiera pe www.andreeabanica.com și pe pagina sa de Facebook http://www.facebook.com/AndreeaBanicaOfficial, albumul „Best Of”, cel mai recent material al artistei.

Albumul, aflat deja la vânzare în magazinele de specialitate, conține 15 dintre cele mai tari hituri semnate Andreea Bănică.

”Tracklist-ul acestui album este făcut împreună cu publicul meu. Este un material dedicat fanilor mei și am vrut ca ei să fie cei care decid conținutul, de la piese, la grafică. Am uploadat pe pagina mea de Facebook trei variante de copertă și am folosit-o pe cea aleasă de către fani”, poveste Andreea Bănică.

În paralel cu lansarea digitală a celui mai recent material al său, Andreea continuă să fie în atenția publicului cu single-ul „Love in Brasil” și pregătește multe surprize fanilor ei din România și din afara țării.

loading...