Breaking news

Andreea Bănică îmbracă din nou uniforma de pionier

Andreea Bănică este invitata lui Toni Grecu miercuri, 30 aprilie, de la ora 20.30, la “Happy Show”-ul Serviciului Român de Comedie.

andreea banica - pionierFrumoasa interpretă va cânta cea mai recentă piesă, “Rupem boxele”, și, alături de Gina Pistol, va redeveni… pionieră.

A fost mișto la Serviciul Român de Comedie, m-am simțit foarte bine. Am și cântat și am interpretat și un rolișor de pionieră alături de Gina și de celelalte actrițe de la Serviciul Român de Comedie. Asta mi-a amintit de perioada școlii generale, când am fost comandantă de grupă”, povestește Andreea.


Pentru că se va afla în platou la “Happy Show”, am întrebat-o pe Andreea când a fost ultima oară fericită. Răspunsul său a fost, cum altfel, legat de fetița ei, Sofia, care va împlini în curând cinci anișori.

Zilele trecute, Sofia mi-a făcut o felicitare, fără vreo ocazie specială, și mi-a dăruit niște inimioare roz pe care singură le-a decupat și colorat. Asta m-a făcut fericită”, povestește cântăreața.

Cui îi dă pioniera Andreea Bănică raportul la Serviciul Român de Comedie, vedeți miercuri, 30 aprilie, de la ora 20.30, la “Happy Show”, numai la Antena 1.